joi, 16 mai, 2024

I-am prins impreuna! Cica DIVORTEAZA, dar ei la shopping se distreaza. Primele imagini cu cuplul de vedete Sorescu-Ciucu, impreuna, dupa zvonul TERIBIL al despartirii

Distribuie:

Publicat:

Alina Sorescu și Alex Ciucu formeaă unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Ei sunt împreună de mai bine de 10 ani și au două fetițe. În ultimul an, căsnicia lor a fost pusă sub semnul întrebării și au apărut tot mai multe zvonuri că s-au despățrit și urmează să divorțeze. Toate aceste speculații au fost alimentate de apariția celebrului creator de modă în această vară, într-un club de pe litoral. Bărbatul se afla fără soție, iar ceea ce a atras atenția tuturor este că părea foarte trist.

Cei doi au hotărât să închidă gura târgului și s-au afișat din nou împreună. Deoarece sărbătorile se apropie, Alina Sorescu și Alex Ciucu au decis să meargă la shopping împreună. Cei doi soți au decis să nu se rezume doar la cumpărăturile de rutină și au mai aruncat câte un ochi și la celelalte magazine din complexul comercial.

Alina Sorescu și Alex Ciucu, surprinși la cumpărături de către paparazzi WOWbiz

Cum a reacționat Alina Sorescu atunci când a văzut că o femeie nu păstrează distanțarea socială

La un moment dat, în timp ce se aflau pe banda rulantă cu un cărucior, o femeie s-a apropiat periculos de ei, semn că nu a respectat distanțarea socială. Alina Sorescu s-a speriat foarte tare, semn că se teme de infectarea cu noul coronavirus. În imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz, fața pe care blondina a făcut-o atunci când a observat comportamentul tinerei a spus totul. Pandemia și teama de virus ar putea fi unul dintre motivele pentru care cei doi au decis să se afișeze tot mai puțin în public. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img