sâmbătă, 27 aprilie, 2024

„Iau 26 de pastile pe zi. Urmează 80 de injecții”. Ce se întâmplă cu ADDA, la câteva săptămâni de când a început tratamentul pentru borelioză

Distribuie:

Publicat:

La jumătatea lunii februarie, ADDA (30 de ani) anunța că urmează înceapă un tratament pe termen lung pentru Borelioză. Cântăreața a aflat că are această boală, după ce luni la rând a primit un diagnostic greșit din partea medicilor.

Dragii mei, după un an jumatate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella- transmise de căpușe și țântari, ploșnite sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din pacate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumatate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament – a transmis ADDA în mediul online, în urmă cu mai bine de o lună.

Cântăreața a explicat, tot atunci, că simptomul evident pe care l-a avut de când s-a îmbolnăvit a fost senzația de amorțire a feței. Chiar dacă a menționat această problemă medicilor, ADDA a spus că a fost trimisă la psiholog în loc să se analizeze în detaliu simptomul ei.

ADDA a început tratamentul pentru Borelioză și a povestit, pe rețelele de socializare, în ce constă acesta și cum se simte ea acum. Artista a spus că momentan ia multe pastile, iar apoi vor urma și injecții, multe multe injecții.

O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. Când am fost să cant la #weareone, m-am simțit că un copil care a primit o jucărie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz (n.r. – cum a denimit ea virusul care o afectează). Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnava. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul asta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate! – a fost mesajul transmis de ADDA pe pagina sa de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img