sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ICE BUCKET CHALLENGE cu CANTARETII de MANELE

Distribuie:

Publicat:

Cantaretul de manele Dan Bursuc a fost cuprins de febra campaniei Ice Bucket Challenge. Artistul a decis sa se implice in aceasta campanie si si-a turnat apa in cap.

In inregistrare, Dan Bursuc apare alaturi de copilul sau, care a tinut si el sa participe la baia rece alaturi de parintele sau.

“Ne-am alaturat si noi campaniei datorita faptului ca am fost provocat de foarte de foarte multi prieteni de-ai mei. Nu le mai dau nume, sunt foarte multi. Si trebuie sa ma alatur si eu acestei campanii”, spune, in inregistrare Dan Bursuc, inainte de a-i fi turnata apa in cap.

El i-a provocat, in cadrul campaniei, pe componentii din doua trupe de muzica de profil.

Ice Bucket Challenge a fost lansata de un american din statul Massachusetts, diagnosticat cu ALS, care a incercat ca prin aceasta metoda sa ridice gradul de constientizare a publicului in legatura cu aceasta boala neurovegetativa, care afecteaza creierul si maduva spinarii, ducand la paralizie.

Ideea a avut succes pe retelele de socializare nu doar la oamenii obisnuiti, ci si la politicieni si la personalitati din diverse domenii.

Rezultatele au inceput sa se vada, donatiile pentru fundatia ALS crescand incredibil, dupa cum a declarat Carol Hamilton, director la institutul de studiere a terapiilor pentru ALS din Massachusetts.

Sursa: libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img