luni, 29 aprilie, 2024

Ii poate lua locul Adrianei Iliescu in Cartea Recordurilor! Ea este femeia de 66 de ani care este insarcinata cu cvadrupleti!

Distribuie:

Publicat:

In 2005, cazul Adrianei Iliescu, care a devenit mama la 66 de ani, a facut inconjurul lumii. Acum, recordul sau va fi doborat de o femeie de aceeasi varsta, care va avea insa cvadrupleti. Batrana de orgine germana este in primul trimestru de sarcina.

O femeie in varsta de 66 de ani din Germania a ramas insarcinata cu cvadrupleti. Bineinteles, nu pe cale naturala, ci prin inseminare artificiala, dupa un an si jumatate de incercari. Intr-un interviu pentru RTL, batrana a marturisit ca mezina familiei, in varsta de noua ani, i-a cerut un fratior sau o surioara. 

Sarcina acesteia se afla in primul trimestru, iar medicul sau obstetrician a avertizat-o ca, pe fondul varstei inaintate, vor aparea complicatii, insa nemtoaica insista sa pastreze sarcina, fiind convinsa ca va putea sa o duca pana la capat. Femeia mai are deja 13 copii si sapte nepoti si nu ii este deloc teama de ce o asteapta. Annegret este profesoara de engleza si rusa si urmeaza sa se pensioneze la sfarsitul acestui an scolar.

Daca va reusi sa duca sarcina la bun sfarsit, femeia va intra in cartea recordurilor si o va detrona pe Adriana Iliescu, desemnata in mod oficial drept cea mai batrana mama din lume. In 2006, aceasta a adus pe lume o fetita, Eliza, care astazi este sanatoasa si castiga olimpiade la matematica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img