luni, 29 aprilie, 2024

Il banuiesti ca te insala? La ce sa fii cel mai atenta

Distribuie:

Publicat:

Il banuiesti ca te insala? Nu este deloc greu de aflat, ci trebuie sa fii atenta la comportamentul lui si sa pui totul cap la cap. in majoritatea cuplurilor se intampla ca unul dintre parteneri sa mai calce si stramb. Nu este nimic mai dureros decat sa afli ca barbatul pe care il iubesti te tradeaza. Iata cateva indicii care iti arata daca partenerul te insala sau nu.

Evita intimitatea. Faptul ca refuza sa mai intretina relatii intime cu tine ar trebui sa iti ridice un semn de intrebare. Partenerul tau a incetat sa te mai sarute ori sa te imbratiseze la fel de des sau tandru ca altadata? Aceste schimbari de comportament apar, de obicei, cu un motiv. 

Este mai atent la modul in care se imbraca. intr-o relatie stabila, de cele mai multe ori partenerii nu mai sunt preocupati de felul in care se aranjeaza. Acesta este un lucru normal, atunci cand ne simtim siguri pe noi si pe relatia noastra. insa atunci cand iubitul tau a inceput sa fie mai atent la felul in care arata, exista riscul ca el sa incerce sa atraga atentia altei persoane.

Cheltuie mai mult. in cazul in care observi anumite schimbari ciudate in situatia financiara a partenerului tau, cum ar fi cheltuieli pe care nu le poate justifica, intarzieri in plata facturilor sau chiar modificari ale obiceiurilor legate de carduri sau conturi bancare (de exemplu, incepe sa iti limiteze accesul la extrasele de cont sau dreptul de retragere) trebuie sa incepi sa fii foarte atenta, deoarece este posibil sa fie implicat intr-o alta relatie.

De asemenea, daca observi ca a crescut brusc valoarea facturii la telefon sau daca pare sa cheltuiasca mai multi bani pe combustibil sau alte mijloace de deplasare este cazul sa aveti o discutie serioasa. sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img