duminică, 19 mai, 2024

Il mai stiti pe Ricky, soferul Monicai Gabor? Ce s-a intamplat cu el si in ce palat traieste – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Il mai tineti minte pe Ricky, celebrul sofer al Monicai Gabor? Multa vreme s-a spus ca este amantul ei, apoi a disparut. Viata i s-a schimbat radical! Vezi ce s-a ales de el si in ce „palat” locuieste acum: Voicu Panzar, cunoscut publicului drept Ricky, a intrat in atentia publicului in calitate de fotomodel, dar si de sofer al Monicai Gabor, pe vremea cand aceasta era casatorita cu Irinel Columbeanu. In 2010, a participat la Mister World, unde a intrat in istorie gratie unui interviu in limba engleza in care s-a balbait si a comis mai multe gafe.

„Nu m-am dus la Olimpiada de engleza. As fi putut sa fac prezentarea in limba romana, dar am crezut ca asa da mai bine. In plus, nici reprezentantul Irlandei, cel care a castigat titlul, nu si-a facut prezentarea in limba engleza”, s-a aparat atunci „Ricky”.

Voicu Panzar nu mai este acum in lumina reflectoarelor, iar in prezent se ocupa de afacerile socrului sau. Voicu Panzar locuieste impreuna cu sotia lui, Cristina, si fiica lor, Carla, la Turda. Despre familia sotiei lui Voicu, vecinii spunea pentru Libertatea, in 2014, ca familia Gherman este „bogata si cu influenta”.

Fostul sofer a cunoscut-o pe actuala lui sotie, Cristina Gherman (30 de ani), cu ani in urma, pe vremea cand erau colegi de scoala. Inainte ca Ricky sa vina la Bucuresti, cei doi au fost iubiti. Apropiatii au spus ca ei s-au despartit o perioada, cat el a locuit in Capitala, iar dupa ce a revenit spasit in Turda, Ricky s-a intors la Cristina. Cristina este o fata blonda, modesta si fara pretentii, nascuta si crescuta in Turda.Este departe de a fi fashion-icon si nici nu se incadreaza in tiparele frumusetilor de podium, dar are o mare calitate: este extrem de bogata. Este singura fiica a afaceristului Miron Gherman, cunoscut de toti turdenii, are doua facultati absolvite, dar care-i folosesc doar pentru palmares, deoarece acum singura preocupare a tinerei este cea de mama si de sotie. In urma cu mai multi ani, Cristina avea propria firma de imbracaminte, dar a renuntat la ea in anul in care s-a casatorit cu Ricky, devenind o sotie model. De altfel, tinerii nu par sa duca grija zilei de maine, pentru ca agoniseala si afacerile de care se ocupa Miron Gherman le ajung pentru un trai mai mult decat decent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img