sâmbătă, 4 mai, 2024

Il vezi la “Asia Express”, dar el face show la circ. Uite-l pe iubitul lui Ruby in arena!

Distribuie:

Publicat:

uby si iubitul ei, Adrian Robert Grigorita, au participat recent la reality-showul „Asia Express” (Antena 1), insa putini stiu cu ce se ocupa cu adevarat tanarul care s-a remarcat in ipostaze fierbinti alaturi de artista, in videoclipul melodiei „Stinge lumina”.

In urma cu sapte ani, Ruby (30 de ani) filma videoclipul piesei „Stinge lumina” cu un tanar dansator bine facut, alaturi de care a pus in scena cateva miscari interzise minorilor. La scurt timp dupa ce au terminat de filmat acel videoclip, cei doi au devenit iubiti. De atunci, Adrian Robert Grigorita (31 de ani) a devenit si dansatorul solistei, care si-a parasit iubitul impresar pentru Robert. Anul trecut, el a primit doua angajamente interesante, ambele pentru televiziuni rivale.

Iubitul lui Ruby a ratat finala „Ninja Warrior”, dar a prins-o pe cea de la „Asia Express”

Primul job a fost la „Ninja Warrior” (PRO TV), unde a incercat sa-si depaseasca limitele si sa lupte pentru premiul cel mare. Nu a ajuns in finala, insa s-a facut remarcat. Al doilea proiect a fost in „Asia Express” (Antena 1), unde a participat alaturi de Ruby anul trecut, pe micul ecran fiind, in continuare in concurs, intrucat emisiunea e inregistrata. Se zvoneste ca ar fi ajuns cu iubita lui pana in finala. Insa pana acolo a trecut prin nenumarate aventuri si situatii neprevazute.

„Fac sport in fiecare zi. Pune-ma sa alerg o saptamana si nu e o problema. Dar am nevoie de mancare si aici stiu ca va fi pentru mine marea provocare. De asta am inceput sa consum cantitati mai mici fata de cum eram obisnuit, ca organismul sa inceapa sa se obisnuiasca”, a povestit el inainte de a pleca cu iubita lui in Sri Lanka si India, unde s-a filmat showul anul trecut. In aceasta aventura, Ruby si iubitul ei au dus dorul mancarii de acasa si au slabit in „Asia Express” cinci, respectiv sapte kilograme. Robert s-a confruntat si cu o toxiinfectie alimentara care a accelerat scaderea in greutate. Insa s-au descurcat admirabil!

Robert Adrian face cascadorii si acrobatii la circ

Desi toata lumea il stie ca dansator alaturi de Ruby si de alte vedete, Robert Adrian Grigorita are o alta profesie care i-a devenit pasiune: face cascadorii si acrobatii. El poate fi vazut in aceste zile la Circul Metropolitan din Bucuresti, in spectacolul „Bucuresti – J'e taime” alaturi de alti dansatori profesionisti. „Robert danseaza cu mai multi fosti dansatori din baletul «Dansez pentru tine», insa are si alte angajamente pe care le face. E un profesionist care isi face munca bine, insa are si alte pasiuni si face cascadorii si acrobatii. Robert e foarte dedicat pasiunilor sale si ee mereu solicitat”, ne-au spus surse din apropierea tanarului care poate fi vazut in competitia de la „Asia Express”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img