sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ilie Nastase a facut furori cu blugii ciudati pe Arena Nationala. Uite cat costa o pereche!

Distribuie:

Publicat:

Are 72 de ani, dar se imbraca precum un adolescent. Blugi rupti, imprimati cu diverse insemne, tricouri lejere in loc de camasa si, evident, adidasi. Luni, pe Arena Nationala, unde a fost sarbatorita Simona Halep, Ilie Nastase a facut furori cu blugii lui ciudati. Click! iti spune cat costa o pereche.

Ilie Nastase a fost intotdeauna la moda. Nu a tinut niciodata cont de gura lumii si s-a imbracat exact asa cum i-a placut. Nici luni, cand a fost aniversata victoria Simonei Halep, pe Arena Nationala, fostul tenismen nu a tinut cont de eticheta si si-a facut aparitia pe scena imbracat intr-o pereche de blugi negri, mulati pe picior si pe deasupra rupti si imprimati peste tot cu semnul dolarului, cu cifra 78 si alte pictograme, asortati cu un tricou alb pe care scria Roland Garros.

Ilie Nastase: ”Ma imbrac mai tanar, poate se da una tanara la mine”
Inca din culise a primit aprecieri, in special, din partea Gabrielei Firea, care i-a laudat tinuta. „Dar ce blugi aveti, super! Va prinde, nu pe toata lumea prinde!”, i-a spus primarul.

„Ma imbrac si eu mai tanar, poate, cine stie, se da una tanara la mine!”, i-a raspuns Ilie Nastase.

Blugii lui Ilie Nastase costa 1.650 de euro
Click! a aflat ca blugii ciudati sunt semnati de designerul german Philipp Plein si costa in jur de 1.650 de euro, cat o masina cu multi kilometri.

Dar la reduceri se gasesc la jumatate de pret. In acest moment pe site se vand cu 990 de euro. Dar pentru Ilie Nastase banii nu sunt o problema.

Acesta  se afla in top 50 cei mai bogati jucatori de tenis din istorie, cu o avere de 15 milioane de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img