joi, 9 mai, 2024

Ilie Nastase, decizie radicala. Ce a hotarat fostul sportiv dupa ce a fost incatusat si dus la sectie. “Vrea sa isi petreaca restul vietii acolo!”

Distribuie:

Publicat:

Ilie Nastase a comis-o la finalul lunii trecut, fiind prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice. A fost incatusat si dus la sectie. Brigitte Sfat, sotia fostului jucator de tenis, este decisa sa divorteze si a anuntat ca acesta intentioneaza sa plece definitiv din Romania.

„E prea devreme pentru o relatie. Sunt de un an si trei luni singura. Nu s-a terminat divortul, nu sunt nici singura oficial si deja am deveni subiect de barfa si de gluma. Eu mi-am continuat divortul. Ilie vrea sa plece definitiv din Romania, in Franta. Ar vrea sa isi petreaca restul vietii acolo. Nu prea poate sa isi refaca viata aici. 99% va pleca din Romania, in toamna probabil va pleca. Nu am de ce sa mai intervin ca totul la aspectul meu fizic e ok, imi place ce vad in oglinda. Ilie inca ma rasfata cu flori si cu gesturi” declarat Brigitte Sfat la un post de televiziune.

„Au trecut zeci de masini pe langa mine, m-au oprit numai pe mine. A doua zi m-au urmarit la spital, au stat dupa colt si m-au oprit din nou. Am fost singura masina oprita. Nu e adevarat ca n-am vrut sa ma legitimez. Eram in mijlocul strazii, erau paparazzii, m-am dus 5 metri mai incolo. Eu nu l-am injurat pe politist pana nu mi-a pus catuse, m-au provocat. Eu aveam portofelul in mana sa scot actele, dar ma tragea de centura, nu aveam cum sa scot actele. Am recunoscut ca am baut, am suflat in aparat. Era un baiat acolo care spunea ca ma aresteaza”, a spus Ilie Nastase la scurt timp dupa scandalul in care a fost implicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img