joi, 18 aprilie, 2024

Imagini de poveste de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt in culmea fericirii! Cei doi s-au cununat religios, departe de ochii lumii, intr-un cadru de poveste.

Dupa mult timp in care au stat despartiti unul de altul, Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt, in sfarsit, in culmea fericirii! Cei doi si-au unit destinele astazi, in fata lui Dumnezeu, intr-un cadru extrem de romantic, dar restrans, departe de ochii curiosilor.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt extrem de fericiti. Cei doi indragostiti sunt inconjurati de cei mai buni prieteni, in cea mai frumoasa si importanta zi din viata lor: nunta mult asteptata! Valentina Pelinel radiaza de fericire si este o mireasa superba, care a optat pentru o rochie simpla, dar de mare efect, care o pune extrem de bine in evidenta. Nici machiajul nu este prea complex, pentru ca trasaturile frumoase pe care le are Valentina Pelinel ii permit sa fie naturala, dar foarte frumoasa!

Totul este cu atat mai frumos pentru cei doi, cu cat Valentina Pelinel este insarcinata cu gemeni.

De la un eveniment atat de frumos si important nu puteau lipsi domnisoarele de onoare, care sunt intr-adevar superbe! Printre acestea, Nasrin, frumoasa prezentatoare de la „Star Matinal de Weekend” i-a fost alaturi Valentinei Pelinel in aceste momente deosebite si a atras toate privirile cu trupul ei perfect si cu rochia rosie, care i se potrivea mai ceva ca o manusa! Domnisoarele de onoare au imbracat, la fel ca Nasrin, rochii rosii, culoarea preferata a frumoasei mirese, Valentina Pelinel.

Din fotografii, Valentinei Pelinel nu i-a lipsit zambetul, pentru ca o asemenea zi este o fericire absoluta in viata ei si a lui Cristi Borcea.

sursa:spynews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img