luni, 6 mai, 2024

Imagini de revista cu fetita lui Bogdan Vladau si a Ginei Chirila

Distribuie:

Publicat:

Gina Chirilă a uimit pe toată lumea pentru că în sarcină, aceasta s-a îngrășat doar câteva kilograme, și în ultimele săptămâni înainte de a naște, era incredibil de sexy.

Însă, adevăratul șoc a fost după ce a născut! 

Imaginea cu Gina Chirilă de pe pagina sa de Instagram îmbrăcată doar într-un body-corset și ținându-o în brațe pe fetiță ei au făcut furori. Poza în care Gina Chirilă este extrem de sexy este însoțită de un mesaj în care fostul manechin precizează că este făcută la 5 zile de la naștere. 

Incredibila poză postată la 5 zile de la naștere!

Fosta concurentă Bravo,ai stil!Celebrities a evitat pe cât posibil să posteze poze cu fetița, ipostazele capturate și urcate pe rețele de socializare fiind doar cu micuța fără a-i fi încadrată și fața. Pe data de 26 iunie însă, acest lucru a fost schimbat, frumosul model Gina Chirilă postând prima fotografie ce o surprinde în întregime pe fiica ei, și nu doar atât: poza este chiar pe coperta unei reviste, cea mică croindu-și deja o posibilă carieră de model.

Superbul model declara încă din 2014, pentru Click!, gândurile pe care le avea despre o posibilă sarcină: ‘M-am gândit în ultimul timp la acest aspect şi da, mă văd mămică. Mă face să zâmbesc câteodată această idee. Am vorbit cu Bogdan. Noi ne dorim de ceva timp un copil şi lucrăm la asta. Sunt tânără, o să mă menţin în formă şi îmi voi relua activitatea ca model. Meseria nu mă împiedică să devin mamă’ 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img