vineri, 3 mai, 2024

Imagini dureroase cu Oana Lis, în cimitir! A izbucnit în lacrimi lângă mormânt. Fanii i-au criticat gestul

Distribuie:

Publicat:

Oana Lis a postat recent pe pagina personală de Facebook o serie de fotografii la cimitir, acolo unde a mers pentru a-și plânge liniștită persoanele dragi care au trecut în neființă.

Partenera de viață a lui Viorel Lis s-a postat pe Facebook într-o ipostază tristă, mai precis, la cimitir. Oana Lis s-a fotografiat plângând, însă dacă vedeta și-a dorit doar să-și deschidă sufletul în fața urmăritorilor săi, ei bine, fanii au criticat-o destul de aspru pe blondină pentru pozele

postate în mediul online.

Oana Lis: ”Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”

Recent, Oana Lis a făcut o vizită la cimitir pentru a avea parte de un moment de regăsire, așa cum l-a numit ea. Vedeta a postat mai multe fotografii în care plângea, asta pentru că și-a adus aminte de personele dragi care i-au făcut copilăria mai frumoasă, iar care astăzi nu se mai află printre noi.

„Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si sa-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt. DAR AU FOST. Au făcut parte din noi. Din viata noastră, din creșterea si evolutia noastră pe acest pământ. Si sa ne dam voie să fim si vulnerabili si sa plângem putin dacă ne vine pentru ca asa simte sufletul nostru.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Continuarea pe wowbzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img