sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Implanturile nu sunt solutia pentru sanii lasati. Afla de ce

Distribuie:

Publicat:

Implantul de silicon nu va rezolva problema sanilor lasati, ci este nevoie de inca o interventie chirurgicala. Afla ce spun specialistii!

”Procesul natural al imbatranirii scade fermitatea sanilor, astfel ca si forma si consistenta acestora se modifica. De vina sunt procese precum nasterea, alaptarea, fluctuatiile in greutate. In urma lor, pielea se retrage, insa doar partial, neputand sa-si recapete fermitatea dinainte”, explica chirurgul estetician Vangelis Vasalos.
De ce implantul mamar nu este solutia pentru sanii lasati

Atunci cand se aplica un implant in sanii deja lasati, la cateva luni de la interventie, pielea se intinde in exces, astfel ca sanii se vor lasa din nou.

Femeile cu sanii lasati care vor sa-si ”reintinereasca” bustul trebuie sa apeleze atat la implanturi, cat si la liftingul mamar.

”Ridicarea si marirea sanilor cu implant este calea cea mai buna de a obtine bustul dorit. In aceste cazuri, pentru prevenirea lasarii sanilor deja lasati, excesul de piele de dedesubt este indepartat. Astfel, operatia se desfasoara in doua etape: initial se introduc in sani implantele de silicon, se repozitioneaza areola, iar la final se indeparteaza surplusul de piele”, afirma specialistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img