vineri, 17 mai, 2024

In Japonia este o gara care se mentine deschisa si este folosita doar de o singura eleva care invata la liceu, in aceasta statie, trenul face doua opriri.

Distribuie:

Publicat:

Aceasta gara feroviara este scoasa din uz, dar pentru un singur pasager este mentinuta deschisa. Trenul se opreste de doua ori la aceasta statie, Atunci cand eleva pleaca la liceu si cand se intoarce inapoi. In fiecare zi, de ani de zile aceasta eleva asteapta singura trenul. Pare a fi o scena dintr-un film regizat de Hayao Miyazaki.

Totusi este o situatie reala, Caile Ferate Japoneze au luat aceasta decizie cu trei ani in urma. Atunci numarul pasagerilor incepusera sa scada foarte mult, si transportul marfurilor de asemenea, pentru ca avea o pozitie izolata. Acel tren nu era rentabil ca sa mai functioneze. Pe cand Caile Ferate Japoneze se pregateau sa inchida calea, au observat ca o eleva inca o mai utiliza.

Atunci au vazut ca cineva totusi are nevoie de aceasta si dupa mai multe discutii au decis sa o lase deschisa pana cand eleva va absolvi liceul. Mai mult ca atat, compania feroviara a stabilit orarul trenului conform cu programul fetei. Identitatea elevei nu o cunoastem, dar stim ca in martie va absolvi liceul, atunci se preconizeaza sa fie si momentul cand gara va fi inchisa definitiv. E ceva semnificativ ce a facut Caile Ferate pentru aceasta eleva, au sustinut-o chiar daca a fost nevoie de cheltuieli.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img