In urma cu 3 ani, Dorian Popa a-nceput sa-si ridice casa din Domnesti. Constructia a inghitit 200.000 de euro, dar nu e gata nici acum

0
39

De cand a-nceput sa-si ridice casa din Domnesti, undeva acum 3 ani, visul lui Dorian Popa a fost sa-si organizeze petrecerea aniversara la piscina din curte. Insa nici anul acesta nu-si va astepta prietenii, de ziua lui, in casa noua. Cantaretul implineste 31 de ani pe 7 august. 

Dorian Popa a muncit pe branci pentru a-si indeplini marele vis de a avea propria casa. Chiar daca stia ca e aproape o munca sisifica, aceea de a-ti ridica locuinta dorita, in loc s-o cumperi gata facuta, el a fost mereu optimist si a sperat ca va termina repede constructia.

Cantaretul a stat zile intregi pe santier, a „santajat” muncitorii ca ii va posta pe site-urile de socializare daca nu-si fac bine treaba, ba a si lucrat cot la cot cu ei, insa casa tot nu s-a finalizat. Chiar daca a fost ridicata, mai e de lucru la finisaje si amenajari interioare, ceea ce implica alta munca si alte cheltuieli, pe langa cei 200.000 de euro deja investiti in vila. Iar despre o petrecere acolo inca nu poate fi vorba. Dorian trebuie sa amane din nou, inca un an, petrecerea la piscina. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.