vineri, 17 mai, 2024

Inca o VICTIMA a violentei casnice: Se certa cu socrul sau si i-a dat cu TOPORUL in cap politistului care a intervenit

Distribuie:

Publicat:

Un polițist a fost lovit cu un topor în cap, după ce a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-o familie din localitatea Slatina Timiș, din județul Caraș-Severin, agresorul fiind reținut, joi, pentru ultraj și tentativă de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit un polițist cu toporul în cap.

Incidentul a avut loc, miercuri noapte, în localitatea Slatina Timiș. Potrivit anchetatorilor, polițistul, angajat în cadrul Postului de Poliție Slatina Timiș, a fost solicitat la o locuință aflată pe raza localității Slatina Timiș, pentru a aplana un conflict în familie. Conflictul a izbucnit între un ginere și socrul său.

“În timp ce poliţistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinţei, de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre poliţistul care se afla în faţa imobilului şi i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

În urma loviturii primite, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Caransebeș și se află în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind urmărit penal pentru ultraj și tentativă de omor, urmând să fie adus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img