sâmbătă, 18 mai, 2024

Inca o victorie frumoasa pentru echipa Husana Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Hușanei Huși îi priește terenul propriu. În două meciuri disputate acasă, fotbaliștii antrenați de Florin Croitoru au marcat de 8 ori. Ultima oară au câștigat la scor cu CSM Pașcani. Hușenii s-au impus cu scorul de 3-0 (1-0).

Gazdele au avut un debut greoi, cu un adversar incomod, prima parte fiind salvată de execuția magistrală a căpitanului Petre Agrigoroaei, care a înscris din lovitură liberă din marginea careului de 16 m (min.43).

În partea a doua a existat o altă Hușana, mult mai incisivă și mai prezentă în ofensivă, mai ales din momentul în care au fost aruncați în joc Sergiu Gîrdea și Francis Agbleta.

A fost o jumătate de oră de fotbal spectacol, cu un ritm alert impus de hușeni. Pe acest fundal au venit și golurile lui Sergiu Gîrdea (min.69) și Francis Agbleta (min.74).

Putea fi 6-0 la pentru Hușana, însă Viorică și Francis s-au întrecut în ratări, ultima fiind bifată chiar înainte de fluierul final.

Grație acestui rezultat, formația hușeană revine pe prima poziție, cu maxim de puncte și un golaveraj de invidiat, 10-0.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img