luni, 29 aprilie, 2024

Incident neplăcut pentru Nicole Cherry. Ce i s-a întâmplat artistei: “Mă gândesc și mă doare mai rău”

Distribuie:

Publicat:

Nicole Cherry a avut parte de un incident neplăcut, dis de dimineață. Artista a transformat totul într-o notă pozitivă, însă a spus, totuși, că atunci când își amintește ce i s-a întâmplat, simte și mai tare durerea.

Nicole Cherry și-a spart capul

Artista le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că și-a spart capul. Artista a spus că și-a început ziua bine, ironică fiind, și că o doare și mai tare când își amintește incidentul.

„Și nu, nu sunt Harry Potter! Am dat cu capul ca lumea, am început în forță dimineața asta. Mă rog, trecem peste asta că mă gândesc și mă doare mai rău.”, a povestit Nicole Cherry pe pagina personală de Instagram.

Fanii s-au îngrijorat la vederea acestei imagini, dar artista a dat asigurări că se simte bine.

Nicole Cherry, imagini surprinzătoare cu Bogdan de la Ploiești

Zilele trecute Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești au apărut pe rețelele sociale la mare, ținându-se de mână. În timp ce unii s-au gândit că este o apropiere nefirească între cei doi, cei mai mulți și-au dat seama că este vorba despre o colaborare profesională.

Cei doi au postat un videoclip pe Tik Tok în care apar ținându-se de mână la malul mării. Ea poartă un costum de baie negru, iar manelistul este îmbrăcat cu o cămașă roz și pantaloni scurți. Alături de ei se observă și vloggerul Bromania.

„Nu mai înțeleg nimic”, „Toate ca toate, dar le-ar sta super bine împreună”, „Ce frumoși sunteți amândoi așa”, „Urmează o piesă bombă”, „La asta nu mă așteptam”, „E clar că vor scoate o piesă”, „Toate ca toate, dar parcă seamănă puțin amândoi”, „Urmează o colaborare bombă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img