joi, 2 mai, 2024

Incident socant in Italia! Un roman a fost batut cu salbaticie, stropit cu alcool si incendiat! Agresorii s-au facut nevazuti

Distribuie:

Publicat:

Un roman a fost victima unui incident terifiant, in Torino. Barbatul a fost atacat intr-un parc al orasului si batut cu salbaticie si incendiat. Agresorii sunt acum cautati.

Potrivit presei italiene, romanul a fost atacat noaptea, in cartierul Aurora din Torino, o zona unde sunt numerosi imigranti. Barbatul in varsta de 60 de ani nu avea adapost si traia pe strazile orasului.

“El e mai tacut. Oamenii ii dau de mancare, ii dau paine si apa. Nu a avut niciodata probleme, nu a deranjat pe nimeni”, a declarat un alt roman, de asemenea, fara adapost, care e un apropiat al victimei.

Localnicii spun ca romanul era foarte cunoscut in zona. Il cheama Ghita, dar toata lumea ii spunea George. De cateva luni, o banca din parcul torinez Maica Teresa de Calcutta ii tinea loc de casa, spune La Repubblica. De altfel, el a fost fotografiat de presa italiana.

Ziarele locale spun ca romanul a fost atacat de un grup de necunoscuti. L-au batut, apoi l-au stropit cu alcool si i-au dat foc. Martorii sustin ca au vazut mai multi indivizi fugind, dar niciunul nu a putut fi identificat.

Romanul a fost gasit in stare foarte grava, cu arsuri inclusiv pe fata. A fost transportat la Spitalul San Giovanni Bosco din Torino, unde a fost intubat. Acum este la reanimare, dar medicii sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire.

Politistii italieni incearca sa dea de urma agresorilor. Cauzele incidentului sunt necunoscute, insa anchetatorii iau in calcul mai multe variante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img