sâmbătă, 2 martie, 2024

INCREDIBIL! Terasamentul autostrazii Lugoj – Deva S-A PRABUSIT pe o lungime de 70 de metri, in zona localitatii Holdea. Autostrada trebuie inaugurata in acest an / Reactia CNAIR

Distribuie:

Publicat:

Terasamentul autostrazii Lugoj – Deva s-a prabusit pe o lungime de 70 de metri, iar CNAIR a trimis in zona o echipa pentru a verifica situatia.

Purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu, a declarat, pentru Mediafax, ca terasamentul autostrazii Lugoj – Deva s-a prabusit in zona localitatii hunedorene Holdea, pe o lungime de 70 de metri si pe o latime de 11 metri.
”Ieri (joi – n.r.) s-a intamplat lucrul acesta, deteriorarea sau prabusirea este pe o lungime de 70 de metri si pe o latime de 11 metri. A fost trimisa acolo o echipa de control care urmeaza sa evalueze situatia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul si sa prezinte un raport”, a spus purtatorul de cuvant al CNAIR.
Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situatiei constructorului.

”Constructorul s-a apucat, inteleg, de lucru acolo si speram ca vor remedia in timp util aceasta problema, astfel incat sa respecte graficul de lucrari. Undeva la kilometrul 57, in localitatea Holdea din judetul Hunedoara s-a intamplat”, a spus Alin Serbanescu.
Lotulul autostrazii Lugoj – Deva pe care s-a prabusit terasamentul este programat pentru deschidere anul acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img