vineri, 3 mai, 2024

Informatie delicata in cazul Caracal: Anchetatorii au avut masina lui Gheorghe Dinca in dosarul Luizei inca din luna aprilie

Distribuie:

Publicat:

Mașina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra Măceșanu în luna iulie a fost pe imaginile anchetatorilor care au verificat dispariția Luizei Melencu în luna aprilie, potrivit Antena 3, informația fiind prezentă într-un raport oficial privind operatiunile derulate in cazul Alexandrei.

Luiza Mihaela Melencu (18 ani) a dispărut pe 14 aprilie 2019, în Caracal. Alexandra Mihaela Măceșanu (15 ani) a fost răpită pe 24 iulie 2019, tot în Caracal. Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe amândouă, după care le-a ars cadavrele.

În raportul citat de Antena 3 se arată că procurorul Liviu Vasilescu de la DIICOT le-a spus procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, in noaptea dupa telefoanele Alexandrei la 112, ca a vazut masina lui Gheorghe Dinca si in cazul verificarilor pe care le-a facut in disparitia Luizei.

Masina lui Dincă se repeta in inregistrarile video ale camerelor de pe strazi si procurorul a zis ca a vazut masina si in cazul Luizei: un autoturism gri, marca Renault, de tip break.

Antena 3 a transmis pe surse ca oficialii le-au spus ca masina nu ar fi putut sa fie identificata in cazul Luizei.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariția Alexandrei și a Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img