sâmbătă, 4 mai, 2024

Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere, descoperite de polițiștii de frontieră gălățeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră gălățeni efectuează cercetări cu privire la doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

* În data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 16.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Chiraftei, județul Galați, un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor și o remorcă, condus de un cetățean român, în vârstă de 50 de ani, domiciliat în județul Galați. 
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul ansamblului rutier în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

         *În data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 06.30, un alt echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Foltești, județul Galați, un ansamblu rutier, format dintr-un autoturism și o remorcă, condus de un cetățean român, în vârstă de 53 de ani.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul rutier respectiv.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img