Ingrid Mocanu sterge pe jos cu Iohannis: ‘S-a catarat si pe cadavrele copilelor moarte, la fel ca pe cele de la Colectiv’. Ce avertisment primeste presedintele

0
37

Avocata Ingrid Mocanu confirmă informația potrivit căreia Klaus Iohannis a plecat la mare după declarația de presă de duminică de la Cotroceni, lansând totodată critici la adresa președintelui. De asemenea, Mocanu are și o remarcă la adresa lui Alexandru Cumpănașu a cărui nepoată a fost ucisă de Gheorghe Dincă.

„Pot confirma și eu că Iohannis a plecat la mare, căci m-a depășit pe autostradă… era cu coloana scurtă… eu am plecat la muncă… el la plajă.

S-a cățărat și pe cadavrele copilelor moarte, la fel ca pe cele de la Colectiv. Propaganda securisto-filă și asociațiile securo-magistrate au pregătit doar discursul politic de demontare a independenței justiție. 
E disperat că a pierdut controlul pe judecători, prin înființarea Secției de Magistrați. Păi asta înseamnă că el și doamna Carmen vor putea ajunge la pușcărie pentru că au furat case? Cam DA!
Acum mai pierde și susținerea poporului pentru STS, de aia urlă propaganda că de vină sunt alții? Cum o să mai creadă cineva că acest STS care habar nu are să localizeze cetățeni în pericol poate număra voturi? 
A modificat majoritatea ceva în codurile penale, de aia nu au salvat copila niște idioți? Ce, măi, Pinocchio? Cum? Că au stat în negocieri și paranegocieri cu cei din Secu, milogindu-se pe persoană fizică să îi scape de dosare? Tăriceanu a fost scos, că e sclavul util, iar Dragnea a fost aruncat de protejații lui în pușcărie. Nu veți scăpa… când nu le mai sunt utili, sclavii sunt aruncați la gunoi!
PS – a trebuit să moară nepoata sa pentru ca domnul Cumpănașu să devină rațional și lucid… în sfârșit. Mă bucur! Dar cu ce preț? Păcat!”, scrie Mocanu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.