sâmbătă, 4 mai, 2024

Intalnire de lucru intre conducerea Federatiei Romane de Fotbal, cluburile de fotbal din oras si Ioan Ciupilan – primarul municipiului Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Presedintele FRF Razvan Burleanu impreuna cu secretarul general adjunct Gabi Bodescu si directorul departamentului de competitii Felix Grigore, au sosit ieri la Husi pentru a doua oara in ultimii doi ani, la invitația presedintelui ACS Husana, Dobrea Daniel si a Primarului Mun.Husi, Ioan Ciupilan.

Discutiile s-au axat pe continuarea parteneriatului de dezvoltare fotbalistica si refacere a infrastructurii sportive din orasul nostru. Razvan Burleanu a intarit ideea de crestere a sectorului juvenil alaturi de echipa de seniori din Liga 3, precum si de incurajare spre perfectionare a antrenorilor. Domnul Primar Ioan Ciupilan, si-a manifestat inca o data sustinerea pentru fotbalului hușean, si a declarat ca se gandeste foarte serios, sa viseze alaturi de toti suporterii huseni in viitorul apropiat, catre o performanta remarcabila, promovarea in Liga 2.

S-a discutat si despre mult asteptata baza sportiva noua, la care se vor demara lucrarile cat de curand, baza ce se va construi in cartierul Dric 3, de catre CNI. Acest proiect a fost posibil datorita parteneriatului Primaria Husi, FRF si ACS Husana. Primarul Ioan Ciupilan si Presedintele Razvan Burleanu, au discutat si pentru viitor, in contextul sustinerii refacerii Stadionului Municipal Husi, dupa finalizarea bazei sportive din cartierul Dric 3, proiect ce poate fi realizat in urma acestei relatii deosebite intre autoritatea locala huseana si FRF, totul avand un singur obiectiv, atragerea tuturor copiilor catre sport si fotbal.

La intalnire au mai fost prezenti colectivul de antrenori ACS Husana, precum si reprezentanții cluburilor Pajura Husi, ACSM Husana 1968 care prin reprezentanții lor au avut discutii pe teme fotbalistice si de organizare. Aceasta sedinta de lucru, demonstreaza clar ca acest parteneriat intre fotbalul hușean, FRF si autoritati locale, va continua la fel de puternic si va aduce plus valoare intregii comunitati husene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img