vineri, 19 aprilie, 2024

Intamplare dubioasa in PNL. A ramas in continuare sef desi a demisionat in urma cu o luna

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, continua sa detina functia de presedinte al filialei din Botosani a Partidului National Liberal (PNL), in ciuda demisiei anuntate in luna ianuarie, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele filialei, senator Costel Soptica.

Potrivit acestuia, Biroul Politic National al PNL nu a luat act de demisia lui Flutur, ceea ce presupune ca tot acesta conduce organizatia judeteana.

‘Domnul Catalin Flutur si-a dat demisia. Conform Statutului, aceasta demisie se inainteaza catre Biroul Politic National, care ia act de aceasta demisie si eventual merge mai departe prin numirea unui presedinte interimar. Biroul Politic nu a luat nicio decizie. El este in continuare presedinte chiar din pozitia de demisionar’, a afirmat Soptica, potrivit Agerpres.

Parlamentarul liberal sustine ca Flutur se bucura in continuare de sustinere din partea presedintelui interimar al partidului, Raluca Turcan, care este originara din Botosani.

Catalin Flutur si-a anuntat, luna trecuta, demisia din functia de presedinte al filialei din Botosani a PNL pe fondul rezultatelor nemultumitoare obtinute la nivel judetean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img