Intrebarea care l-a pus in dificultate pe Klaus Iohannis si la care nu a avut un raspuns: ‘Trebuie sa luati lista legilor’

0
50

Președintele Klaus Iohannis a fost pus în dificultate, în cadrul conferinței de marți, de întrebarea unui reporter care l-a rugat pe președinte să exemplifice legile populiste ale PSD.

"Trebuie să luați lista legilor care au fost aprobate. Veți vedea lista legilor pe care le trimite PNL sau le voi trimite eu la CCR", a r[spuns Klaus Iohannis.

"Datele din această conversație au fost cuprinse în comunicat. A fost o discuție, caldă, bună, am discutat despre măsurile pe care le-am luat în pandemie, despre problema materialelor de protecție și ventilatoarelor. Și președintele Trump a întrebat dacă avem nevoie de ventilatoare și i-aum spus că da. Am discutat despre impactul economic, despre măsurile de relaxare și despre securitatea flanculeui estic al NATO. I-am spus foarte franc că noi contăm pe SUA și Nato pentru securitatea flancului estic", a declarat Klaus Iohannis, despre discuția avută cu președintele Donald Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.