sâmbătă, 18 mai, 2024

Invitatia asociatiei “Zâmbeşte Pentru Viitor”

Distribuie:

Publicat:

Echipa Asociaţia "Zâmbeşte Pentru Viitor" începe din nou, cu forţe proaspete pentru Gala – finala evenimentului naţional "Călătoria Talentelor" ediţia a-IV a, finanţat de Primăria Municipiului Braşov. Evenimentul va avea loc în data de 03 decembrie 2021, începând cu ora 17.00, unde vor participa 40 de copii şi tineri proveniţi centrele de plasament şi din medii defavorizate din judeţul Braşov şi din ţară.

Un spectacol marca AZPV Braşov, desfăşurat pe 03 decembrie la 17.00, Centrul Cultural Reduta – Braşov.

Tinerii adolescenţi din centrele de plasament din ţară au vise şi sunt plini de speranţe că şi le vor îndeplini la un moment dat. Poate că nu le acordăm atenţia cuvenită de multe ori, dar putem să facem un efort, să îi ajutăm să nu îşi piardă speranţele şi să-şi îndeplinească visele.

"Bucuria cea mai mare, este să ne lărgim cercul familial şi de prieteni, cu care împreună să facem fapte bune pentru aceşti copii, adolescenţi, tinerii care provin din casele de copii din ţară şi nu numai."

"Mulţumim Comunităţii Braşovene, voluntarilor implicaţi, care s-au alăturat şi sunt alături de noi an de an, în susţinerea copiilor şi a tinerilor, proveniţi din centrele de plasament din judeţul Braşov şi din ţară, participând şi colaborând şi anul acesta la frumoasa Călătorie a Talentelor Ediţia a- IV-a!"

În acest scop, avem onoarea să vă invităm să fiţi alături de noi şi de copilaşi, în Gala – finala evenimentului naţional "Călătoria Talentelor" ediţia a IV-a, în care fiecare copil îşi va arăta talentul artistic, iar cei mai buni vor beneficia de premii.

Trebuie să precizăm că, prin colaborare cu Autoritatea Naţională Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii, am reuşit să dăm de veste şi să avem copii care şi-au arătat curajul în această călătorie a talentelor încă din etapa de preselecţie, pe care aceştia au trebuit să o parcurgă în perioada de 30 -31 August 2021, la Centrul Cultural Reduta şi unde au fost jurizaţi de o echipă în domeniu.

Pentru evenimentul din 03 decembrie, copiii vor fi, cu o zi înainte, cazaţi pentru perioada de 02.12.2021 – 04.12.2021, cazare asigurată de către organizaţie prin proiectul finanţat de Primăria Braşov.

Cei peste 40 de copii finalişti din centrele de plasament din Braşov, dar şi din alte judeţe, se vor bucura de o adevărată Gală, unică la nivel naţional.

"Avem credinţa că, la final, toţi cei implicaţi vor avea ceva de câştigat! Împlinire, mulţumire, un prieten pe viaţă, dar şi mai important, o viaţă mai bună pentru copiii talentaţi."

Parcurgeţi cu noi in "Călătoria talentelor" ediţia a IV-a, evenimentul naţional dedicat copiilor defavorizaţi, ce va fi transmis live pe site-ul www.calatoriatalentelor.org, transmisiune care va putea fi accesată prin intermediul unui cod generat în urma achiziţionării biletului şi ulterior transmis pe adresa email specificată.

Despre Asociaţia Zâmbeşte pentru Viitor

Asociaţia "Zâmbeşte pentru Viitor" (AZPV), cu sediul în mun. Braşov, str. Serii nr 2, ap 3, şi punct de lucru str. Iuliu Maniu, nr. 43, birou 811/B, înfiinţată la 8 aprilie 2015, având CIF 34351367, are ca scop principal pregătirea tinerilor dezinstituţionalizaţi şi a celor proveniţi din mediile defavorizate pentru viaţa independentă şi integrarea lor în societate.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi www.zambestepentruviitor.org.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img