luni, 6 mai, 2024

Ioana Ginghina, declaratii dure la adresa fostului sot: «Am pretentia sa nu fie atatea saruturi patimase in public»

Distribuie:

Publicat:

Daca vestea ca Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina au ajuns la divort a zguduit lumea mondena din Romania, iata ca desi nu ne asteptam sa ne mai socheze cu privire la acest subiect, celebrul actor a gafat-o din nou si a fost surprins in ipostaze foarte apropiate cu Adriana Titieni Irimescu, actuala sau fosta sotie a celebrului Adrian Titieni. Ioana Ginghina a aflat din presa ca fostul sot formeaza un cuplu cu Adriana Titieni Irimescu si a fost socata ca acest lucru s-a petrecut in vazul tuturor.

Ioana Ginghina a fost contactata de presa pentru a oferi detalii cu privire la situatia in care a fost pusa vazandu-si fostul sot in ipostaze tandre cu Adriana Titieni Irimescu, cea care are doi copii alaturi de marele actor, Adrian Titieni. 

Desi, in cadul unei postari pe Instagram, vedeta a confirmat faptul ca nu cunostea ca fostul sot s-ar fi combinat cu actrita Adriana Titieni, iata ca acum, fosta sotie a lui Alexandru Papadopol de care a divortot cu doar o luna in urma, a facut primele declaratii cu privire la imaginile vazute.

Ea a marturisit ca nu se astepta la asa ceva, insa nu crede ca cei doi au format un cuplu inainte ca ei sa se fi despartit, adica in luna februarie. 

Ce spune Ioana Ginghina despre imaginile vazute cu fostul sot in tandreturi cu Adriana Titieni Irimescu

''Nu banuiam, gandeste-te ca noi nu mai vorbim de atata timp, nici nu am stat vreodata sa il urmaresc. Gandeste-te ca el a plecat din februarie de acasa, deci, eu nu mai stiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer ca era dinainte, adica de acum un an relatia, nu cred ca asta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane, in mail-uri. Stii cum e, ce nu stii, te face fericit. Niciodata nu am fost asa si nici nu voi fi de acum incolo, ca nu e cazul'', a explicat Ioana Ginghina pentru Antena Stars.

Ioana Ginghina era constienta ca, la un moment dat, unul dintre ei va aparea la bratul unui partener, insa atitudinea fostului sot a dezamagit-o teribil, in special lejeritatea cu care s-a afisat alaturi de Adriana Titieni Irimescu, sarutandu-se, chiar in ochii lumii. Ea considera ca acest lucru o poate afecta mult pe fiica lor, Ruxandra, care ar putea fi batjocorita la scoala.

''La un moment dat, oricum ar fi aparut, ca e la unul, ca e la altul, la un moment dat aparea cineva. Dar sa nu fie atat de public si sa nu fie atatea saruturi patimase in public. Doar ca eu asta as fi vrut, si de la mine am pretentia, sa nu fie pe strada, in locuri publice, deoarece copiii sunt rai la scoala. Internetul le este la indemana, nu trebuie sa le spuna parintii acasa'', a mai spus Ioana Ginghina.

Adriana Titieni a divortat?

Se pare ca nu doar Alexandru Papadopol este un barbat liber, ci si Adriana s-ar fi despartit de sotul ei. Un indiciu in acest sens este faptul ca aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de casatorie. Cel putin pe retelele sociale, Adriana nu se mai numeste Titieni, ci Irimescu.

Alexandru Papadopol se iubeste tot cu o actrita

Se pare ca Alexandru Papadopol are un tipar, astfel ca, si noua lui iubita este tot actrita, ca fosta sotie. Mai mult de atat, Adriana Titieni a jucat in mai multe productii cinematografice si de televiziune alaturi de Ioana Ginghina si Adrian Titieni, cum ar fi serialul «In familie».

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img