sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ioana Maria Moldovan nu se grabeste sa tina dieta

Distribuie:

Publicat:

Ioana Maria Moldovan traieste de 13 ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de logodnicul sau, Marian Gales. Cei doi au devenit parinti in luna ianuarie. Prezentatoarea jurnalului Focus din Inima Romaniei, de la Prima TV, a nascut un baietel pe nume Andrei Ioan.

„Andrei-Ioan este minunea mea si e normal ca totul sa se invarta in jurul lui. Prin ochii lui vad Raiul, ce as putea sa-mi doresc mai mult? Restul e poveste. Nu-mi lipseste nimic din ce faceam inainte, poate doar somnul, insa zambetul lui, ganguritul, felul in care ma priveste sunt suficiente ca sa ma faca fericita”, a declarat stirista pentru presa mondena.

Vedeta s-a ingrasat in sarcina 16-17 kg, din care mai are de dat jos 5-6 kg. Deocamdata nu are timp de sala si nici de dieta deoarece momentan alapteaza. „Momentan nu sunt o prioritate. Kilogramele le-am pus in 9 luni si e firesc sa le dau jos cam in acelasi timp. Evident, cele 5-6 care au mai ramas nu se pot da jos fara masaj, sport, dieta. Sunt insa cat de cat in forma pentru ca ma tine in priza copilul, care e foarte activ, si iata ca intru in hainele dinainte de sarcina. Ma mai uit cu jind la incaltarile cu toc, dar e mai greu ca mamica sa ma misc confortabil in parc, port mai mult balerini, adidasi, tricouri lejere, parul prins, ma machiez mai putin pentru ca bebe pune mana pe fata, iar pedichiura-manichiura le fac pe fuga… Nu prea mai am timp de relaxare, suntem doar noi, parintii, nu avem ajutoare. Se mai aduna oboseala, dar cand imi zambeste el, dispare tot”, explica Ioana. 

Prezentatoarea sustine ca mananca de toate, dar echilibrat: Micul dejun consta in oua fierte, sunca, rosii, un fresh de portocale, sau o omleta cu slana sau cereale cu lapte. La amiaza isi pune in farfurie carne la gratar si o salata, sau orez, piure, iar gustarile constau in fructe, prajituri, inghetata… depinde de pofta. A renuntat doar la ciocolata si la bauturile carbogazoase. „Cred ca e cea mai mare pauza de acest gen din viata mea”, spune Ioana Moldovan. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img