Ion Cristoiu, ACUZATII INCENDIARE dupa discursul lui Iohannis: E miscare STRATEGICA pusa la cale cu SRI si SIE

0
38

Noua strategie a lui Klaus Iohannis, în care președintele cere colaborare de la partide și de la români în lupta cu coronavirusul e orchestrată de serviciile secrete. Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că toată atmosfera apocaliptică din ultimele zile a fost orchestrată pentru a crea cadrul unei schimbări de strategie a preşedintelui Iohannis, care să-l sprijine pe liderul PSD Marcel Ciolacu în relaţia cu răzvrătiţii din partid, conform Mediafax.

Ion Cristoiu afirmă că, prin declaraţiile de astăzi de la Cotroceni, Klaus Iohannis a devenit preşedintele care trebuia să fie încă din 2014, remarcândâ o schimbare de strategie orchestrată pe fondul atmosferei apocaliptice de creştere record a numărului infectărilor cu coronavirus în România.

„Deodată, apare un Klaus Iohannis care până mai alaltăieri era groaznic, care lăuda Guvernul şi PNL (…) Avem de-a face cu o schimbare majoră de paradigmă. În sfârşit, după 6 ani în care m-a înnebunit cu PSD şi toată lumea a zis , deodată, se ridică deasupra tuturor partidelor, cere o acţiune comună şi măsuri, aşa trebuie să ceară preşedintele României, să nu ne mai cotonogim. E limpede că e o mişcare strategică. Pentru a face această mişcare strategică – a pus-o la cale cu SRI, SIE, cu ăia din păduri că oricum nu fac nimic- ai nevoie de nişte condiţii. Prima condiţie este să contrastezi cu atmosfera apocaliptică. El ştie din sondaje că românii nu mai vor restricţii. Şi atunci creează atmosfera de spaimă, ne uităm toţi la Cotroceni. Deci nu pentru legea aia nenorocită pe care o semna Ciolacu cu ochii închişi, nu, pentru această schimbare strategică. Ne aşteptam să fie pentru restricţii, şi iată nici nu a vorbit de restricţii. A fost de treabă, nu a venit să ne tragă de urechi ca cioclii ăia apocaliptici (…) El e poliţistul bun deja. Al întregii clase politice pentru că sondajele spun că românii nu mai vor restricţii”, a afirmat, jurnalistul, la rubrica Jurnalul meu video de pe cristoiublog.ro.

Ion Cristoiu spune că atmosfera creată pentru a facilita schimbarea de strategie a lui Klaus Iohannis îl ajută şi pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, contestat în partid că nu ripostează la atacurile Cotrocenilor.

„În al doilea rând, s-a creat această atmosferă şi pentru a-l ajuta pe Ciolacu, care are mari probleme. Ăia din PSD îl înjură, grupările spun < Iohannis te înjură în fiecare zi şi tu nimic>. Vine congresul. Şi Ciolacu zice ”, a susţinut jurnalistul.

Ion Cristoiu mai spune că prin discursul de astăzi, preşedintele Iohannis pregăteşte terenul pentru debarcarea lui Ludovic Orban din fruntea Guvernului, un prilej fiind moţiunea de cenzură anunţată de PSD după încetarea stării de alertă.

“Şi trei, cred că îşi pregăteşte terenul să-i dea una în bot lui Ludovic Orban. Deja postura lui e de desprindere de Guvern. Când eşti deasupra, poţi să zici , că el e cu pusul în pahare”, a afirmat jurnalistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.