joi, 2 mai, 2024

Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, face bani buni de pe urma artistului! „I-am cantat piesele”

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul continuă să susțină că el este fiul regretatului artist și cere să se facă testul ADN.

Ionuț Petrescu susține, până la proba contrarie, că este fiul nedeclarat al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu. Acesta face avere de pe urma celui despre care spune că-i este tată, căci îi cântă melodiile din repertoriu la mai toate evenimente private la care este invitat să facă show.

Gurile rele sunt cele care spun că Ionuț Petrescu profită la maxim de melodiile semnate de celebrul artist. 

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu se apără și spune că de fiecare dată înainte de a cânta o melodie din repertoriul răposatului interpret de muzică populară anunța că este o piesă semnată de el și nu una proprie. Mai mult, recunoaște că melodiile lui Ion Dolănescu l-au propulsat pe culmile succesului, iar acum visul său este să ajungă măcar la jumătate din ceea ce era marele solist. 

„Sincer sa fiu, nu cred ca a fost ceva foarte rău că i-am cantat piesele. Dacă suntem realiști, mulți interpreți canta piesele marilor artiști. Eu unde cânt spun ca este piesa marelui artist Ionuț Dolănescu. Piesele astea mi-au adus cel mai mare succes din viață mea. Va dati seama ca nu l egalează nimeni pe el, însă mie mi-a făcut placere sa cant. Eu nu mă las, pana nu ajung măcar la jumătatea nivelului lui", a explicat Ionuț Petrescu.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img