duminică, 28 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: RETINUT PENTRU COMITEREA MAI MULTOR INFRACTIUNI

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 23 de ani, din comuna Balabanesti, judetul Galati, a fost retinut de politistii rutieri pentru o perioada de 24 de ore. Acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

In cursul zilei de marti, 5 septembrie , barbatul de 23 de ani a sustras un autoturism dintr-un parc auto de pe raza localitatii Badeana pe care l-a condus pe Drumul European 581. La efectuarea unui viraj, acesta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, autovehiculul oprindu-se intr-un sant de pe marginea partii carosabile. Imediat dupa avarierea autoturismului, soferul a coborat de la volan si a fugit. Un martor la eveniment a sesizat politistii prin apelul de urgenta 112.

La scurt timp dupa sesizare, in urma cercetarilor efectuate de catre politisti, barbatul a fost depistat si s-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere. In urma testarii cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare  de 0,47mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii Biroului Rutier Barlad au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 Barbatul  a fost retinut pentru  24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe Langa Judecatoria Barlad cu propunerea arestarii preventive.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img