Ipoteză-bombă la Survivor România. Zmărăndescu a încălcat regula de aur a producătorilor PRO TV

0
94

Regulamentul concursului Survivor România sunt foarte clare. Acestea menționează clar și concret ce au și ce nu au voie participanții să folosească pe durata concursului. Totuși, conform unor surse Pro TV, Cătălin Zmărăndescu ar fi încălcat aceste reguli. 

Regulamentul permite medicamentație prescrisă de medic

În cadrul concursului, sunt permise câteva haine și medicamentație pentru problemele de sănătate cu rețeta prescrisă de medic, aceasta stând dovadă. Surse din emisiunea Pro TV susțin că Zmărăndescu ar fi avut în pungă vitamine, nu doctorii, așa cum este menționat în regulament.

Unghieră, pensetă, periuță de dinți, un rând de haine, cinci perechi de chiloți. Acestea sunt singurele obiecte și articole vestimentare pe care le-ar fi conținut fiecare bagaj luat de participanții „Survivor România 2022”.

Dintre toți cei care se află, o singură excepție a fost permisă în cazul celor care se află sub tratament și iau medicamente prescrise de medic, excluse de specialist. Așa a făcut și Cătălin Zmărăndescu, însă unele persoane spun că „medicamentele lui sunt cam ciudate la formă și aspect”.

Ce pastile ia, de fapt, Cătălin Zmărăndescu?

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor. Cel mai dur și cel mai impozant ca fizic din această echipă, despre el se știe că este un bărbat sănătos, cu anduranță și s-a văzut și asta în show-ul „Ferma”, dar, totodată, se știe și că trage foarte mult la sală, unde își întreține corpul cu foarte mare atenție.

Unii cred că Zmărăndescu s-a folosit de pretextul sănătății, iar pilulele, de fpat, nu sunt pentru tensiune, ci pentru mușchi. Surse din cadrul emisiunii au declarat pentru „Click!” că „faimosul” a venit cu o plasă mare, care i-a mirat, pentru că nu avea cum să fie chiar atât de bolnav. Pastilele luate de Zmărăndescu ar arătat ca cele luate de sportivi, pentru mușchi și performanță.

Zmărăndescu a intrat cu plasa de medicamente după el. Avea ditamai traista. Ne-am uitat așa la el și ne-am zis în sinea noastră: „Dacă e așa bolnav, ăsta la ce o fi venit aici?”. Ne-a zis că i le-a prescris medicul, sanchi, dar pastilele arată ca cele pe care le iau sportivii. Lua vreo 11 pastile zilnic, le înghițea așa, ca un curcan. Ne-am uitat la ele ca să vedem și noi cum arată, dar arătau ciudat. Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii ca să le crească mușchii, care se dau pentru tonusul muscular, pentru performanță în sălile de sport. Erau în niște tuburi cu denumiri, dar știi că poți să pui orice în ele. El știa ce are acolo!” a povestit o sursă de pe platourile de filmare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.