luni, 29 aprilie, 2024

Irina Columbeanu si-a speriat fanii! Ce a facut fiica lui Iri: „Ce s-a intamplat cu tine, ai patit ceva?”

Distribuie:

Publicat:

Irina Columbeanu are la doar 11 ani o multime de fani! Canalul ei de Youtube este foarte popular. Acolo, dar si pe Instagram, fetita lui Irinel si a Monicai Gabor tine legatura cu toti fanii ei. Pentru ca a lipsit o perioada din mediul virtual, toata lumea a inceput sa se ingrijoreze.

De teama ca fata ar fi patit ceva, mai ales ca de curand a fost operata la ochi, fanii au inceput sa ii puna intrebari. Irinuca a postat ieri o fotografie, spre fericirea admiratorilor, care totusi au tinut sa o chestioneze cu ce a facut in ultima vreme si de ce a lipsit din mediul online.

„In sfarsit te vad dupa 2579087644 de ani?”, „Cand mai postezi? Imi e dor de tine”, „De ce nu mai postezi pe YT ?”, „Te-ai mutat in America?”, „Ce s-a intamplat cu tine, ai patit ceva?”, „Cand mai postezi?Imi e dor de tine”, au intrebat-o fanii pe Irina Columbeanu.
Irina Columbeanu a suferit o operatie la ochi

Irina Columbeanu a fost diagnoticata in urma cu cateva luni cu salazion si a fost nevoie de interventie chirurgicala. Desi pana acum nu a vorbit despre acest lucru, se pare ca fiica Monicai Gabor s-a decis sa impartaseasca prietenilor virtuali detalii despre operatia suferita.

Fiind deja cunoscuta in online, Irina este experta in lumea vlog-ului, postand diferite filmulete pe contul sau de Youtube. Astfel, s-a decis sa povesteaca celor care o urmaresc despre experienta pe care a trait-o in urma cu cateva luni.

„Cand m-am operat la ochi eram constienta de ce se intampla si puteam sa raspund la intrebari, numai ca nu am simtit nimic si vedeam foarte multe culori in ochi, deci era foarte ciudat.
Ochiul meu arata mult mai bine acum” a povestit Irina Columbeanu, in vlogul postat pe Youtube.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img