luni, 29 aprilie, 2024

Irina, eleva unui liceu din Focsani, are sapte tumori pe creier, iar familia si colegii lupta pentru viata ei

Distribuie:

Publicat:

Elevii unui liceu din Focșani luptă din răsputeri să îi salveze viața unei colege. Irina Bratosin a fost diagnosticată, la numai 15 ani, cu șapte tumori pe creier, iar familia are mare nevoie de ajutor pentru a o putea salva.

Elevii Colegiului Tehnic 'Valeriu D. Cotea' Focșani au strâns bani, au colaborat cu profesorii pentru a putea organiza o colectă și chiar au organizat un târg de vechituri pentru a putea aduna cât mai mulți bani.

'Hei, dragilor! Marți, 29.10.2019, in intervalul orar 10:00-16:00 în Colegiul Tehnic „Valeriu D.Cotea”, Focşani, se va ține un târg de vechituri în scopul strângerii de fonduri pentru cheltuielile necesare Irinei Bratosin, în vârsta de 15 ani, elevă a clasei a 9-a. Treaba este simplă: orice elev, atât al CTVDC, cât şi din alte licee/şcoli ale acestui oraş pot participa la eveniment, pentru a vinde, cumpăra sau dona. Puteți pune la vânzare haine, jucarii, cărți, accesorii, etc! Vă aşteptăm în număr cât mai mare!', se arată într-o postare pe Facebook.

Povestea Irinei Bratosin a început în urmă cu aproximativ cinci luni, atunci când s-a prăbușit în brațele mamei sale.

Irina a fost dusă inițial la spitalul județean 'Sf. Pantelimon' din Focșani, ulterior a fost transferată la un spital din capitală, respectiv Bagdasar Arsenie.

În urma investigațiilor de computer tomografie și rezonanță magnetică i-au fost descoperite 3 chisturi. Medicii au decis să urmească evoluția și să rămână pentru o perioadă pe tratament, se arată într-o postare pe facebook a paginii 'Asociația Hope and Love for LIFE'.

Irina a revenit acasă, însă la scurt timp a avut iar pierderi de cunoștința și a ajuns iar la spital, de aceasta dată a fost transferată la Iași, la Spitalul Clinic de urgență 'Prof. Dr. N. Oblu'.

O altă investigație de rezonanță magnetică evidenția nu doar trei, ci șapte chisturi de tip Vhircow-Robin, față de explorarea inițială făcută la București și o altă făcută la o clinică privată care evidenția doar 6.

Totuși, medicii cred că toate cele șapte tumori sunt benigne, însă nu o operează pe Irina până ce nu obțin rezultatele biopsiei.

Toți cei care vor să dea o mână de ajutor pentru salvarea Irinei pot dona în conturile de mai jos:

CONT BANCAR ÎN LEI:
RO08BTRLRONCRT0301931801
CONT BANCAR ÎN EURO:
RO55BTRLEURCRT0301931801
BRATOSIN FLORIN.

sURSA  OBSERVATOR.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img