Iubita lui Dorian Popa, din nou pe mana medicilor esteticieni! Iata ce-si doreste Babs sa schimbe la aspectul fizic

0
124

Se pare că Babs este gata să apeleze la serviciile medicilor plasticieni! Bruneta a făcut o vizită unui doctor și se pare că de această dată este vorba despre siliconae!

 

Babs, iubita lui DOrian Popa, nu este un străin al operațiilor estetice. Fie că este vorba de mici retușuri cu botox sau acid hialuronic, fie că vorbim despre operații care necesită anestezie generală, precum augmentarea mamară, este cunoscut faptul că Bas nu se ascunde deloc când vine vorba de vizite în cabinetul medicului estetician.

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, tocmai a mai trecut rapid prin cabinetul unui doctor plastician, iar în urma vizite se pare că bruneta și-ar mării silicoanele.

Recent, Babs s-a filmat în cabinetul doctorului, unde pe masă se distingeau mai multe eșantioane de silicoane, de diferite mărimi, semn că bruneta ar fi interesată fie de o mărire a sânilor, fie de înlocuirea silicoanelor pe care le are deja.

Toate operațiile estetice ale iubitei lui Dorian Popa

Babs este extrem de sinceră cu fanii ei de pe Instagram. Designer-ul de modă le-a povestit urmăritorilor că a apelat la medici pentru  implant de sprâncene, o rinoplastie, implant mamar cât și o liposucție.

În ceea ce privește rinoplastia, se știe deja faptul că Babs a întâmpinat anumite probleme în urma operației, fiind nevoită să apeleze, din nou, la medicii esteticieni: a trecut prin două operații de remodelare a nasului!

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.