Lidia Buble, ipostaza incendiara in bucatarie. Artista s-a filmat „goala” pentru Instagram

0
71

Lidia Buble a vrut să le arate fanilor săi de pe Instagram cum prepară ciocolata de casă. Ținuta artistei însă, a atras toată atenția.

 

Frumoasa Lidia Buble nu se pricepe doar la cântat. Vedeta le-a arătat susținătorilor ei din mediul online că este o bună gospodină. Astfel că, pentru câteva ore, artista a pus deoparte microfonul și a intrat în bucătărie.

Dacă pe scenă și în aparițiile publice Lidia obisnuiește să surprindă prin vestimentația aleasă, iată că nici în bucătărie vedeta nu dezamăgește din acest punct de vedere. Fosta iubită a lui Răzvan Simion și-a uimit fanii cu alegerea ei.

Cu puțin timp în urmă, Lidia a postat pe Instagram un filmuleț în care le arată urmăritorilor său cum prepară o rețetă deosebită. Artista a împărtășit o reteță de ciocolată de casă. În imagini se poate observa cum vedeta amestecă energic într-o oala de dimensiuni mici. Ea a îmbrăcat pentru câteva ore uniforma de bucătar, însă pe deasupra și-a pus un șorț care imită un corp gol.

Cei care au urmărit Story-urile vedetei au fost nevoiți să se uite cu mare atenție, pentru că la o primă vedere, putea părea că Lidia gătește goală în bucătărie. „Bună, dragilor și bine ați venit în bucătăria mea. Astăzi vreau să vă arăt o rețetă pentru ciocolata de casă”,a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Părinții Lidiei Buble sunt împotriva unei relații a fiicei lor cu Cornel Ilie

În urmă cu ceva timp, pe parcursul relației Lidiei Buble cu Răzvan Simion, părinții vedetei s-au opus vehement cuplului. Tatăl artistei fiind cel mai ferm atunci când a venit vorba de relația fiicei sale.

Recent, Lidia Buble s-a aflat în aceeași situație. După ce zvonul conform căruia Lidia s-ar fi cuplat cu Cornel Ilie a ajuns la urechile tatălui ei, păstorul și-a exprimat, din nou, nemulțumirea.  „Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, ar fi fost cuvintele tatălui Lidiei Buble, confrom Impact.ro.

Din fericire pentru părinți eii, Lidia Buble a explicat că între ea și Cornel Ilie nu este nicio relație romantică, cei doi fiind doar prieteni.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.