sâmbătă, 25 mai, 2024

Iubitul Biancai Dragusanu este somat sa-si achite datoriile! Tristan Tate a primit trei atentionari de la Serviciul Impozite si Taxe Locale Sacele!

Distribuie:

Publicat:

De aproape un an, iubitul Biancai Dragusanu este somat sa-si achite datoriile. Primaria Sacele, prin Serviciul Impozite si Taxe Locale, a intocmit liste cu persoane fizice care au datorii. „In temeiul art. 44, alin. 3, din O.G. 92/2003, privind Codul de procedura fiscala republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunicam faptul ca au fost emise somatiile pentru urmatorii contribuabili”, se arata in anuntul de pe site-ul Primariei Sacele, judetul Brasov.

Iubitul Biancai Dragusanu este somat sa-si achite datoriile. Si fratele lui Tristan este pe lista

Numele lui Tristan Tate apare de trei ori in anunturile colective ale Servicului de Impozite si Taxe Locale. Acesta a primit somatie pe 26 iunie 2017, pe 4 octombrie 2017 si pe 14 februarie 2018, la fel ca fratele sau, Andrew. Amandoi sunt trecuti cu domiciliul fiscal in Marea Britanie, in orasul Luton. (vezi cum arata hotelul cu trei etaje pe care Tristan l-a ridicat la munte)

Iubitul Biancai Dragusanu este somat sa-si achite datoriile. Restantele ar putea fi legate de afacerile imobiliare ale lui Tristan

In Romania, iubitul Biancai Dragusanu este somat sa-si achite datoriile. E posibil ca restantele sa fie in legatura cu o investitie imobiliara a lui Tristan si Andrew in zona Sacele. Ei detin si o vila in Pipera, iar presa a relatat ca in garajul lor se afla bolizi de lux a caror valoare este de aproximativ 1 milion de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img