luni, 6 mai, 2024

Iulia Albu, comentariu fabulos despre rochia purtata de Valentina Pelinel in ziua cununiei civile cu Cristi Borcea

Distribuie:

Publicat:

Stricta atunci cand vine vorba de tinutele vedetelor si nu numai, Iulia Albu a comentat felul in care a ales sa se imbrace Valentina Pelinel in ziua in care a devenit oficial sotia fostului actionar de la Dinamo, Cristian Borcea. Va reamintim ca cei doi s-au casatorit civil pe 12 septembrie.

Iulia Albu, comentariu fabulos despre rochia purtata de Valentina Pelinel in ziua cununiei civile cu Cristi Borcea

Cunoscutul fashion editor a avut doar cuvinte de lauda la adresa Valentinei Pelinel in legatura cu alegerea vestimentatiei din ziua cununiei civile, dar si a accesoriilor. Si… dupa ce a comentat fiecare detaliu, Iulia Albu le-a urat celor doi proaspat insuratei: “Casa de piatra!”.

“Valentina Pelinel a ratat o aparitie frumoasa… pentru ca Valentina Pelinel a avut o aparitie superba. Rosul nu este o culoare usor de purtat, insa alegerea corecta a buchetului si a bijuteriilor in aceeasi cromatica au facut casa buna cu contrastul dat de argintiul antichizat al sandalelor Jimmy Choo.

Lipsa decolteului si lungimea protocolara a rochiei au dat un plus de finete aparitiei Valentinei, ca si alegerea rujului rosu, aparent exagerata insa, in contexul ales, extrem de bine venita. O rochie rosie se poate purta doar cu o pereche de pantofi sau sandale rosii, sau exact asa cum a purtat-o Valentina. Casa de piatra!”, a declarat Iulia Albu, potrivit wowbiz.ro.

Despre rochia rosie purtata in ziua in care a devenit doamna Borcea, Valentina Pelinel a spus ca nu a fost creata special pentru acest eveniment, ca si-a comandat-o mai de mult timp si ca nu a imbracat-o niciodata. In plus, a mai subliniat vedeta, a ales sa poarte rosu pentru ca e culoarea ei preferata.

“Nu putem stii inca (n.r.: sexul gemenilor). O sa va spun la momentul potrivit (n.r.: raspunsul Valentinei Pelinel la intrebarea: «Cand vei imbraca rochia de mireasa?»). Acum, deocamdata, am facut cununia, am vrut sa ne fie alaturi doar parintii. Da, sunt fericita! Asteptam demult amandoi momentul asta si, ati vazut, noi am fost uniti de la inceput si, momente foarte grele, si nu am nicio indoiala ca, mai ales acum, o sa fim uniti. Sanatosi sa fim! (…).

Sunt fericita, sunt implinita, recunosc ca sunt si emotionata, pentru ca amandoi am asteptat momentul asta de multa vreme si uite ca s-a intamplat. (…). E culoarea mea preferata (n.r. rosu). (…).”, a marturisit sotia lui Cristian Borcea.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit in toamna acestui an

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul “Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile.  Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit sotia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. In ziua in care a avut loc cununia civila s-a aflat si ca vedeta este insarcinata cu gemeni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img