sâmbătă, 4 mai, 2024

Iulia Albu nu o menajeaza pe Laura Cosoi: ”Are un fel obsesiv de a-si fotografia copilul”!

Distribuie:

Publicat:

Iulia Albu nu o menjeaza pe Laura Cosoi, numai ca – de data aceasta – nu este vorba despre vreo tinuta gresit aleasa de Laura sau de incaltaminte fara trecut, prezent si viitor. In atentia Iuliei Albu a intrat felul in care Laura Cosoi isi fotografiaza copilul.

Bine, cineva ar putea spune ca parintele isi poate fotografiacopilul/copiii asa cum doreste, atata vreme cat nu pune in pericol viata progeniturii/progeniturilor. Cazuri au mai existat, chiar si pe alte meleaguri. Copiii tinuti deasupra unor crocodili, alti copilasi scosi, periculos, deasupra balcoanelor, sub privirile unor spectatori care aplaudau.

In cazul Laurei Cosoi, insa, este vorba despre postari de pe pagina sa de Instagram. Iulia Albu scrie pe blogul personal ca Laura Cosoi a devenit ”femeie de casa” – parca sesizam o oarecare nuanta ironica, dar este vorba doar de o tusa fina -, numai ca este surprinzator ”felul obsesiv-compulsive” in care isi fotografiaza copilul.

”Laura Cosoi a devenit femeie de casa, ceea ce este evident pentru toti. Ceea ce nu este atat de evident totusi pentru toata lumea… este felul obsesiv – compulsive, fireste, nu la modul clinic din fericire, sper…  in care isi pozeaza copilul in toate ipostazele. “Preferatele” mele sunt cele cu tava si carutul pozitionat pe o stanca extrem de periculoasa dar, hei, ce mai conteaza… cand esti Laura Cosoi poti sa-ti pozezi ce si cum vrei si ai putea chiar ca lumea sa uite faptul ca odata purtai niste extensii extrem de nefericite. No Worries, toata lumea evolueaza!”, scrie Iulia Albu pe blogul personal.

Iulia Albu nu o menajeaza pe Laura Cosoi. Nu este pentru prima oara

In 2015, aceeasi Iulia Albu a criticat-o pe Laura Cosoi pentru voalul de mireasa ales la nunta, considerand ca acesta a fost doar o reinterpretare a celui purtat de strabunica ei. La data respectiva, replica Laurei Cosoi nu a intarziat:

„Povestea voalului meu este speciala. Spun asta pentru ca desi nu am stiut niciodata cum va arata rochia de mireasa, am stiut intotdeauna ca voalul trebuie sa fie ca acela al strabunicii mele. I-am adus un omagiu persoanei cu care cei din familie spun ca seman cel mai mult, Mamuca. Ma crezi sau nu, voalul ei este acasa la mine, intr-o cutie cu amintiri. S-a ingalbenit dupa atatia ani. Dar poarta cu el povestea zilei marete cand se „nastea” familia noastra. Am simtit sa port cu mine in ziua aceasta importanta aerului romanesc strabun, simbolizat de marama portului traditional. Voalul acesta a fost o alegere naturala, o bucurie nespusa pentru familia mea, o intoarcere in timp cu o incarcatura emotionala deosebita. Ca si in cazul portului traditional, am tinut ca voalul meu sa fie brodat de mana, iar pentru un plus de eleganta am purtat sub el o coronita foarte fina, lucrata manual din pietre pretioase, detaliu care a intregit povestea”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img