duminică, 19 mai, 2024

Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc!”

Distribuie:

Publicat:

Nimeni nu scapa de ochiul critic al Iuliei Albu! Designerul a comentat una dintre cele mai recente fotografii postate de RocsanaMarcu pe retele de socializare. Vedeta s-a pozat cu catelusul ei, un bull terier, imbracata intr-o tinuta lejera.

Despre tinuta Rocsanei Marcu, Iulia Albu nu a avut prea multe de zis, insa a facut o ironie la adresa pozitiei in care sta blondina. Ea sustine ca exista anumite elemente in fotografia postata de vedeta, pe care creatoarea de moda si-ar fi dorita sa nu le vada. Jurata de la „Bravo, ai stil” a precizat ca tinuta purtata de Rcosana Marcu este „potrivita pentru o intalnire cu un cap de porc. Fashion editorul a vorbit mai mult despre cainele vedetei, rasa pe care a spus ca o adora foarte mult.

„Cu cat dati capu’? Rocsana Marcu. Intotdeauna mi-a placut capul de porc. Atat de mult incat pana la urma mi-am cumparat un bulldog francez. Despre capul catelului nu ar fi multe de spus. El este, punct. Despre capul stapanei, la fel. Altele sunt “capurile” pe care nu as fi vrut sa le vad in aceasta fotografie. Tinuta… banuiesc ca este potrivita pentru o intalnire cu un cap de porc. Atat. V-am spus cat ador bull-terrierii? #macracescpentrutine”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img