Iulia Sălăgean a răbufnit pe Internet, după ce a primit mesaje de pe un cont fake. Cum s-a apărat blondina

0
50

Iulia Sălăgean a răbufnit pe rețelele de socializare, asta după ce o persoana a creat un cont cu identitate falsă și i-a trimis câteva mesaje blondinei. Fosta soție a lui Alex Bodi a fost cea care a dat cărțile pe față și a făcut un anunț în mediul online. Iată ce a transmis blondina!

Iulia Sălăgean a răbufnit în mediul online, asta după ce o persoană a fost cea care a creat un cont cu identitate falsă și i-a transmis câteva mesaje frumoasei blondine. Fosta soție a lui Alex Bodi a răbufnit în pe rețelele de socializare și a mărturisit că va face totul public, dacă situația nu se va rezolva.

Iulia Sălăgean a răbufnit în mediul online, după ce a primit mesaje de pe un cont fake

Din câte a mărturisit Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare, blondina ar ști cine este persoana care îi tot trimite mesaje de pe un cont fals. Iulia Sălăgean a mărturisit că dacă situația nu se va liniști va face totul public și va dezvălui identitatea persoanei care a creat contul fals. Fosta soție a lui Alex Bodi a fost cea care i-a transmis un mesaj persoanei respective.

''Dacă îmi mai dai mesaje de pe conturi false și nu ai nici măcar 1% sânge în tine să-mi spui ceva în față sau să iei numărul meu de telefon de la știi tu cine… Dau cu tine de toți pereții… Dacă până acum am tăcut din gură o să dau cu tine de ''toți pereții'' în domeniul public. Nu profitat de faptul că sunt o fată respectuoasă, o lady, că mă pot transforma într-o secundă (…).

Eu nu obișnuiam să primesc astfel de mesaje, obișnuiam să primesc mesaje, dar de la o singură persoană în momentul în care aveam ''război'' cu altă persoană publică, dar ce crezi nu am niciun ''război'' cu persoana respectivă'', a declarat Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare.

Iulia Sălăgean a mai am avut scandal cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Cu toții știm că în ultima perioadă au apărut mai multe discuții între Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu cu privire la relația pe care frumoasa blondină o are cu Gabi Bădălău. Pe atunci, Iulia Sălăgean îl acuza pe afacerist că îi trimitea mesaje în timp ce era împreună cu Bianca Drăgușanu.

„Vreau să lămuresc puțin lucrurile pentru că eu sunt o femeie foarte corectă și foarte sinceră, iar când am văzut interpretarea celor de la ziar, interpretarea tiktok-ului meu, asociind tiktok-ul meu cu un cuplu, și anume Gabi și Bianca, nu am putut să las lucrurile așa (…)

Vreau să spun foarte clar și răspicat că nu are legătură cu ei nici măcar 0,01 %. (…) Nu doresc răul nimănui, indiferent că este dușman sau că nu este dușman”, a mărturisit Iulia Sălăgean, în exclusivitate pentru emisiunea Star News, pe Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.