luni, 29 aprilie, 2024

Iulius Mall Iasi va fi deschis in a doua zi de Craciun si pe 2 ianuarie 2019

Distribuie:

Publicat:

In preajma sarbatorilor, Iulius Mall Iasi va functiona dupa un program special, care sa le permita clientilor sa se bucure de relaxare si shopping.

Cei care mai au inca multe de bifat pe lista pentru Mos Craciun pot merge la shopping in magazinele Iulius Mall Iasi si luni, in Ajunul Craciunului. Brandurile lor preferate, inclusiv Altex si Carrefour Market, vor fi deschise de la ora 10.00 pana la ora 18.00. La clubul de bowling si biliard Viper, clientii se pot distra de la ora 12.00 pana noaptea tarziu.

Marti, in prima zi de Craciun, mall-ul va fi inchis, insa cine doreste sa faca un pic de miscare si sa se distreze la bowling, impreuna cu prietenii, poate merge la clubul Viper, care va fi deschis de la ora 12.00.

De pe 26 decembrie, cei care vor programul mall-ului revine la normal, sa se relaxeze la shopping trebuie sa stie ca in intervalul orar 10.00 – 22.00.

Pe 31 decembrie, magazinele din mall, inclusiv Altex si Carrefour Market, vor fi deschise pana la ora 18.00. Iulius Mall va fi inchis in prima zi a anului 2019, dar jocurile de biliard si bowling vor fi posibile in Clubul Viper de la ora 12.00.

De pe 2 ianuarie, se revine la programul normal de functionare: 10.00 – 22.00.

Pentru cei care vor sa isi petreaca sarbatorile in compania unei bauturi calde savurate alaturi de persoanele dragi la cafeneaua La Croniche sau prin sesiuni de distractie la STARNET, gaming si internet cafe, acestea vor fi deschise non-stop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img