duminică, 14 aprilie, 2024

Ivana Knoll, aproape dezbrăcată la Gala Premiilor BAFTA. Cum a fost taxată “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”

Distribuie:

Publicat:

Ivana Knoll (30 de ani) atrage privirile peste tot pe unde merge. I-a lăsat din nou mască pe fanii ei, cu vestimentaţia purtată la petrecerea de după Gala Premiilor BAFTA.

Cupa Mondială din Qatar a fost o adevărată rampă de lansare pentru Ivana Knoll. Frumoasa femeie din Croaţia a devenit celebră în toată lumea, datorită vestimentaţiei sale sumare, iar acum a intrat în "lumea bună" din Statele Unite şi din Marea Britanie.

Ivana a fost prezentă la Gala Premiilor BAFTA şi a şocat din nou cu prezenţa sa.

Ivana Knoll, apariţie în stilul caracteristic la Gala Premiilor BAFTA

Ivana Knoll se îmbracă la fel de provocator, indiferent de evenimentul la care participă sau chiar şi de anotimp. Bruneta care s-a făcut cunoscută la Cupa Mondială a fost prezentă la la cea de-a 76-a ediţie a Premiilor Academiei Britanice de Film (BAFTA), care a avut loc la Royal Festivall Hall, din complexul londonez Southbank Centre.

Cea supranumită "cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială" i-a şocat pe toţi cu vestimentaţia sa, care a lăsat aproape totul la vedere. "A fost o mare onoare să particip la petrecerea organizată de Vogue după decernarea premiilor BAFTA. Vă mulțumesc pentru invitație!", a scris Ivana pe Instagram, unde a adunat 3,5 de milioane de urmăritori.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img