Jared Leto nu va mai interpreta personajul „Joker”

0
58

Jared Leto nu va mai interpreta personajul „Joker”. Jared Leto l-a jucat pe villainul Joker în pelicula din 2016, Suicide Squad. După succesul avut de Joaquin Phoenix în rolul celebrului Joker, cei de la Warner Bros și-au revizuit planul.

Regizorul Todd Phillips a hotărât să nu-l mai includă pe Jared Leto în viitoarele producții DC pentru marele ecran.

Jared Leto nu va mai interpreta personajul „Joker”

Potrivit The Hollywood Reporter Leto nu își va mai relua partitura din Suicide Squad.  Presa de specialitate a aflat că Leto nu a fost deloc încântat de producția lui Joker. Potrivit aceleiaşi surse, actorul a încercat chiar să împiedice realizarea peliculei.

Apropiaţii actorului au declarat că acesta a apelat la agentul său, Irving Azoff, pentru a convinge directorii de la Warner Bros. să nu meargă mai departe.

Când Azoff a refuzat, Leto a fost atât de furios, încât a anulat contractul cu agenția acestuia și a semnat pentru o companie rivală.

Joker va avea o scurtă apariție și în Birds of Prey (cu lansarea la noi pe 7 februarie 2020), însă rolul a fost acoperit de către unul dintre cascadori.

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix). Un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.