marți, 30 aprilie, 2024

Jean-Claude Juncker spune ca nu alcoolul l-a facut sa nu se mai tina pe picioare la summit-ul NATO – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Ori aerul "tensionat" al summit-ului NATO de la Bruxelles, ori chiar niste tarii alcoolice l-au facut pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa fie protagonistul unor scene ce pot fi  considerate cel putin inedite, daca nu chiar ridicole pentru pozitia pe care o ocupa…Junker a fost filmat in timp ce intampina probleme serioase in a-si mentine echilibrul, fiind ajutat de alti lideri europeni, care l-au sprijinit, pentru a-si mentine pozitia verticala si pentru a cobori mai multe scari, noteaza Euronews.

Jean-Claude Juncker a fost surprins impletincindu-se la Summitul NATO. El a fost ajutat imediat de alti lideri, atat pentru a se tine pe picioare, cat si pentru a cobori mai multe scari, dupa cum se vede in imagini.

Nu este pentru prima oara cand presedintele Comisiei Europene este surprins intr-o astfel de ipostaza.

Presedintele Comisiei Europene sustine ca nu a fost o problema legata de consumul de alcool, ci ca in realitate sufera de sciatica, o afectiune care se manifesta prin dureri in intreg membrul inferior si ale carei simptome se manifesta de obicei doar pe o parte a corpului, ceea ce afecteaza miscarile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img