Jean Paler rupe tacerea. SECRETUL de care nu a stiut nimeni atatia ani

0
39

A umblut ani la rand salile de spectacol si a facut oamenii sa rada cu lacrimi. Jean Paler a tinut ascuns un secret la care nimeni nu s-ar fi asteptat pe care l-a dezvaluit de curand.

Intr-un moment de sinceritate maxima, celebrul actor s-a hotarat sa spuna un secret pe care l-a tinut ascuns atatia ani. Indragostit de soferie, Jean Paler si-a satisfacut aceasta plecere, insa…fara a avea permis de conducere.

„Am condus opt ani si nu am avut niciodata permis. Nu am avut niciodata permis. Nu am facut scoala. Am o vorba: am fost de patru ori sa dau, dar era inchis.

M-au oprit politistii de n ori si le spuneam foarte sincer, era in faza ca nu mai era loc de intors, si spuneam in fata, coboram si le spuneam foarte sincer, dar ma pufnea si rasul, n-am carnet. In pufnea si pe el rasul…”, a spus amuzat de situatie Jean Paler, pentru emisiunea StarNews, de la Antena 1, prezentata de Liviu Varciu.

Indragitul actor si-a amintit ca o data s-a urcat la volan travestit si a avut ghinionul sa-l opreasca politistii, insa si de acea data a scapat basma curata. Omul legii a ramas masca cand l-a vazut pe actor, a ras, si-a cerut scuze si l-a lasat sa plece linistit. Daca stia sau nu Jean Paler ca faptele lui se poat lasa cu dosare penale, numai el stie. Cert este ca actorul a scapat de fiecare data datorita notorietatii, dar si a umorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.