duminică, 19 mai, 2024

JOACA SOCIAL-DEMOCRATILOR CU NERVII LIBERALILOR BARLADENI!

Distribuie:

Publicat:

Scene de „ cascadorii rasului” luni in cadrul sedintei lunare de Consiliul Local Municipal Barlad. Pe ordinea de zi era validarea in postul de consilier a lui Mihai Bozianu ( a doua oara) dar soarta sau „ jocul politic” i-a fost nefast, din nou, acestuia. Dupa ce comisia a validat dosarul „ candidatului perdant” s-a trecut la vot. Liberalii au tinut , prin vocea lui Mihai Ardeleanu, sa specifice ca Bozianu trebuie sa fie in acest post pentru buna functionare si organizare a Consiliului s-a trecut la vot.            

Aici a urmat surpriza: independentul Sarbu a votat „ pentru” Bozianu iar la „ abtineri” toti social-democratii s-au abtinut spre stupefactia reprezentantilor  Bratienilor si a edilului sef, Dumitru Boros. Acesta a si luat cuvantul, la un alt proiect de hotarare in care a luat in discutie acest aspect. „ Ne abtinem de dragul de a ne abtine. Legiuitorul a spus 21( n.r. numarul consilierilor locali), niciunul nu a adus argumente atunci cand v-ati abtinut” a declarat acesta.                                                                  

Dar faptul era consumat: Mihai Bozianu a fost picat cu succes si s-a facut de ras pentru a doua oara! Nu din vina lui ci datorita unor „ jocuri de culise”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img