luni, 6 mai, 2024

Kaufland, prins cu MINCIUNA! Imaginea care ii va SCANDALIZA pe toti ROMANII! – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Detalii interesante despre situatia de la Kaufland Odorheiu Secuiesc! Au fost identificate si alte cazuri in care clientii s-au plans ca angajatii hipermarketului nu stapanesc limba romana. De asemenea, site-ul bugetul.ro a intrat in posesia unei imagini care dinamiteaza scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc.

A trecut fix o saptamana de la scandalul care a provocat o adevarata isterie pe retelele de socializare. Un vlogger clujean s-a filmat in timp ce comanda o portie de mici de la Kaufland Odorheiu Secuiesc, iar, conform inregistrarii difuzate publicului larg, acesta era refuzat fiindca vorbea limba romana, si nu maghiara.

Ulterior, oficialii Kaufland Romania au dezvaluit ca tanarul a venit inainte de deschiderea oficiala a grill-ului si ca acesta a fost motivul pentru care nu a fost servit.

Cu toate acestea, inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) s-au sesizat in baza filmarii, astfel ca, vinerea trecuta, acestia au efectuat un control la Kaufland Odorheiu Secuiesc.

Citeste si: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, REACTIE ULUITOARE in cazul scandalului de la Kaufland: “Nu a fost DISCRIMINARE” – VIDEO

Potrivit sefului regional ANPC Brasov, Sorin Susanu, inspectorii au supravegheat o perioada de timp activitatea grill-ului si au vazut cum un client roman nu a putut sa se inteleaga cu vanzatoarea, fiindca aceasta nu stapanea limba romana. In cele din urma, angajatii ANPC au intervenit si au sanctionat hipermarketul, in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.

Sorin Susanu ne-a dezvaluit, in exclusivitate, ca situatia este mult mai grava decat se prezinta in momentul de fata si ca, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu zeci de astfel de cazuri, nu doar la Kaufland, ci la toate magazinele din zona.

„Unde gasesc tutun?”

Reporterii au descoperit alte doua cazuri in care clientii s-au plans ca angajatii Kaufland Odorheiu Secuiesc nu stapanesc sau nu vorbesc limba romana.

Din cele aproape 200 de recenzii primite de catre Kaufland Odorheiu Secuiesc pe Google, doua au iesit in evidenta.
Acestea au fost scrise in urma cu un an, atunci cand nimeni nu se gandea ca va izbucni un adevarat scandal mediatic pe fondul limbii vorbite de angajatii magazinului din Odorheiu Secuiesc.

Un client reclama ca un angajat Kaufland Odorheiu Secuiesc nu a inteles intrebarea „Unde gasesc tutun?”. Altul dezvalui ca in hipermarket nu prea se vorbeste limba romana. 

Imaginea care contrazice spusele Kaufland Romania

De altfel, seful regional ANPC Brasov a declarat ca hipermarketul a mai fost amendat si in anul 2015, pentru reclame si pliante realizate exclusiv in limba maghiara.

Kaufland Romania a negat insa, transmitand printr-un comunicat de presa ca respectivul proces-verbal nu exista. „Referitor la informatia aparuta pe diverse canale media cu privire la o amenda acordata Kaufland Romania in anul 2015 pentru „reclame si pliante realizate exclusiv in limba maghiara”, mentionam ca aceasta amenda nu exista”, este mesajul oficialilor Kaufland.
Bugetul.ro a intrat in posesia unei imagini care intareste cele declarate de Sorin Susanu si contrazice spusele Kaufland Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img