miercuri, 8 mai, 2024

L-au batut la nunta si i-au luat banii de dedicatii! Adrian Minune, in stare de soc

Distribuie:

Publicat:

O nunta fastuoasa s-a transformat in cea mai urata amintire pentru miri, dar si pentru invitatii lor. Un manelist cunoscut a fost luat la bataie, iar agresorii i-au luat banii pe care acesta ii primise pentru dedicatii. La scurt timp dupa scenele de violenta, Adrian Minune si alti martori au intrat in stare de soc.

Mihaita Piticu, batut la o nunta la care Adrian Minune a fost nas

Indragitul manelist Mihaita Piticu a devenit victima unei agresiuni la o nunta la care celebrul artist Adrian Minune a fost nas. Agresorul cantaretului este nepotul unuia dintre cei mai cautati infractori romani.Surse din anturajul lui Mihaita Piticu au dezvaluit ca acesta ar fi fost angajat sa cante la petrecerea de dupa casatoria religioasa a unui cuplu si, la un moment dat, manelistul a fost atacat de Romeo Argintaru. Batausul nu s-a oprit doar la lovituri, el i-a luat si banii de dedicatii pe care tot el ii daduse victimei sale, potrivit spynews.ro.

Dupa bataia incasata, Mihaita Piticu ar fi vrut sa faca public incidentul, insa, din motive stiute doar de el, a renuntat. Romeo Argintaru ar fi nepotul lui Romeo Ursu, alias Boenica – un barbat aflat pe lista celor mai cautati romani si care este acum stabilit in Iordania, tara care nu are un acord de extradare cu Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img